Findogs

EverClean kissanhiekka 10litr.

Etusivu > Kissatarvikkeet

EverClean kissanhiekka 10litr.
EverClean kissanhiekka 10litr.
EverClean kissanhiekka 10litr.
EverClean kissanhiekka 10litr.
EverClean kissanhiekka 10litr.
EverClean kissanhiekka 10litr.
Tuotekoodi
FVR11624
Toimitusaika alk.
1-3 pv
Toimitus- ja käsittelykulut alk.
Lavender
Multi Crystal
Fast acting
23,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Huippulaadukasta kissanhiekkaa vuodesta 1987.

Alusta saakka Ever Clean on halunnut erottua kissanhiekkojen joukosta laatunsa ja toimivuutensa ansiosta. Ainutlaatuinen, patentoitu resepti maailman laadukkaimmalle kissanhiekalle kehitettiin vuonna 1987 auttamaan kissanomistajia viihtymään kotonaan ja tarjoamaan kissalleen hajuttoman hiekkalaatikon.

Ever Cleanin jatkuva tutkimus- ja kehitystyö antavat kissanomistajalle mahdollisuuden viihtyä raikkaan tuoksuisessa kodissaan ja kissan asioida aina puhtaalla ja hajuttomalla laatikolla.

MAKSIMAALINEN HAJUNSITOMISKYKY

Patentointu aktiivihiiliteknologia (Activated Carbon Technology) poistaa epämiellyttäviä hajuja.

YLIVOIMAINEN PAAKKUUNTUMISKYKY

Korkealaatuinen savi imee nopeasti nesteet sisäänsä ja muodostaa tiiviin paakun, joka ei siivotessa murene. Paakku sitoo pahat hajut sisäänsä.

TEHOSTETTU AMMONIAKKIHAJUJEN KONTROLLOINTI

Epämiellyttävien ammoniakkiperäisten hajujen sitomista tehostettu valitsemalla hiekan valmistuksessa käytetty savi entistäkin tarkemmin.

PÖLYÄMÄTÖN KOOSTUMUS

Ei enää hiekkapölyä kissa vessan lähistöllä!

TASSUAKTIVOITU TUOKSUTEKNOLOGIA

Paw Activated Fragrance Techonology tarkoittaa sitä, että hiekka ei kuivana tuoksu vaan kissan asiointi laatikolla aktivoi tuoksupartikkelit. Näin hiekka tuoksuu yhtä tehokkaasti tarvittaessa aina viimeiseen muruseen saakka.

Multi-Crystals

Hajustamaton hiekka, jossa tehostettu ammoniakkihajujen kontrollointi. Imeyttää nopeasti pahanhajuiset nesteet paakkuun ja soveltuu siksi kissoille joiden virtsa haisee voimakkaasti.

Lavender

Laventelin tuoksuinen hiekka, jossa tehostettu ammoniakkihajujen kontrollointi. Tuoksu vapautuu tarvittaessa eli kissan asioidessa laatikolla ja säilyy yhtä tehokkaana viimeiseen hiekan muruseen.

Aqua Breeze

Aqua breezen tuoksuinen hiekka, jossa tehostettu ammoniakkihajujen kontrollointi. Tuoksu vapautuu tarvittaessa eli kissan asioidessa laatikolla ja säilyy yhtä tehokkaana viimeiseen hiekan muruseen.

Fast Acting Odour Control

60% enemmän hajunsitojia kuin aiemmissa Ever Clean laaduissa.Hiekan kostuessa luonnonyrtit rosmariini, eukalyptys ja basilika antavat luonnollisen miellyttävän tuoksun. Ihanteellinen tuote pienissä tiloissa oleviin hiekkalaatikoihin nopean imukyvyn ja hajunsitomisen ansiosta.

HUOM: Mikäli sinulla on käytössä EverCleanin Bonuscard, saat myös verkkokaupasta ostetuista EverClean hiekoista merkinnän kortillesi. Ilmoitathan ostoskorissa osoitetietojen jälkeen että olet kirjautunut Bonuscard-järjestelmään.

tech
tech
Findogs Oy
Ratatie 2
FI-63700, Ähtäri
FINLAND
puh. 0407771986/ Linda
puh. 0400569114/ Rita, 0407742570/ Anna-Bella
nettikauppa (at) findogs.fi
Y-tunnus: 2266071-2
Avainlippu
Facebook