Findogs

Toimitusaika

Tilaukset pyritään lähettämään 1-3 arkipäivän sisällä, viimeistään kuitenkin viikon kuluessa. Mikäli saapumisilmoitusta ei kuulu viikon sisällä, niin otathan yhteyttä asian selvittämiseksi. Jos tilauksessa on jotain puutteita, otamme yhteyttä pikimmiten.

Palautusoikeus

Palautuksesta on aina oltava ensin yhteydessä meihin sähköpostitse nettikauppa@findogs.fi.

Käyttämättömällä tuotteella on 14 vrk:n palautus-/vaihto-oikeus. HUOM: Tuotetta vaihdettaessa/ palautettaessa tuotteen tulee olla täysin uudenveroisessa kunnossa ja alkuperäisessä pakkauksessa mikäli tuotteessa on tällainen ollut. Paketissa tulee olla mukana tilauksen mukana tullut kuitti. Paketin/ kirjeen voi toimittaa Postiin ja palautustunnus on 627336. Palautuksesta/ vaihdosta veloitetaan asiakkaalta 5,90€/lähetys. Tämä vähennetään asiakkaan tilille palautettavasta tuotteen hinnasta tai veloitetaan vaihdon yhteydessä. Suurikokoisten/ painavien (yli 5kg) lähetysten palautuskulut ovat 12,90€. Näitä tuotteita ovat esim. kuljetushäkit, trimmauspöydät, pentuaitaukset, turkinkuivaimet... Mikäli alkuperäisen tilauksen arvo on oikeuttanut ilmaiseen toimitukseen, mutta palautuksen jälkeen summa jää alle tuon rahtivapausrajan, tällöin toimituskulu 5,90€ vähennetään palautettavasta summasta.

Mikäli asiakas on vaihtamassa tuotetta, tällöin me lähetämme vaihdettaessa uuden tuotteen ilman toimituskuluja takaisin, asiakkaalta veloitetaan vain tuotteen palautuskulu 5,90€.

Mikäli maksettu tilaus palautuu meille Postin tai Matkahuollon kautta lunastamattomana, veloitetaan paketin uudelleenlähetyksestä 7€. Mikäli asiakas ei halua uudelleenlähetystä, voidaan tilaussumma palauttaa, jolloin palautuksesta vähennetään alkuperäiset toimituskulut 5,90€.

Lunastamattomista postiennakkolähetyksistä veloitamme todelliset meille koituneet lähetyskulut.

Maksutavat

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Findogs toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio).Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Halutessasi voit maksaa tilauksen myös postiennakolla.

Toimituskulut

Maksaessasi tilauksen etukäteen verkkopankin (Paytrailin) kautta toimituskulut ovat 5,90€. Yli 90€:n tilaukset Paytrailin kautta maksaessa ilman toimituskuluja. Postin kotiinkuljetus on 9,90€ ja yli 200€ tilauksissa 0€. Tilatessasi postiennakolla toimituskulut ovat 11,90€.

Muuta huomioitavaa

Minimitilaus 30€ postiennakolla tilattaessa.Kaikki alle 30 euron (+ postikulut) tilaukset tulee maksaa ennakkoon verkkomaksulla (Paytrail).

Mikäli tilaus on alle 3cm paksu, tällöin tilaus toimitetaan asiakkaalle suoraan ilmoitettuun osoitteeseen, joko Postin pikkupakettina tai Priority-postina.

Tilatessasi esim. leluja ja turkinhoitotarvikkeita tuotteiden värit saattavat vaihdella, joten valitsemme värit satunnaisesti, mikäli erillistä värivalikkoa ei tuotteessa ole. Leluilla ei ole kestävyystakuuta.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla nettikauppa@findogs.fi.

Tietosuojaseloste 2018

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot:

Findogs Ay (2266071-2),Ratatie 2,63700 Ähtäri,nettikauppa@findogs.fi,www.findogs.fi

Mitä tietoja kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus. Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

•Asiakassuhteen hoitamiseen

•Tilauksen toimitukseen ja ostotapahtuman käsittelyyn, sekä arkistointiin

•Tilastollisiin tarkoituksiin

•Markkinointitarkoituksiin (vain asiakkaan hyväksyessä)

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksenasettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille:

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi. Liikkeessämme täytetyt ruokasäkkien bonuskortit toimitetaan täyttyessään maahantuojalle sovitun hyvityksen saamiseksi.

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:Rekisteröidyn oikeus saada pääsy tietoihin (tarkastusoikeus)Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja asiakasrekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee tehdä tämän tietosuojaselosteen Yhteydenotot -kohdan mukaisesti. Tarkastusoikeus voidaan evätä laissa säädetyin perustein. Tarkastusoikeuden käyttäminen on lähtökohtaisesti maksutonta.Rekisteröidyn oikeus vaatia tiedon oikaisemista, poistamista tai käsittelyn rajoittamistaJos asiakas on rekisteröitynyt käyttäjä, hän voi päivittää omia perustietojaan tilihallinnan kautta. Siltä osin kuin rekisteröity tai käyttäjä voi toimia itse, hänen on ilman aiheetonta viivytystä, saatuaan tiedon virheestä tai, virheen itse havaittuaan, oma-aloitteisesti oikaistava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut tieto. Siltä osin kuin rekisteröity ei pysty korjaamaan tietoja itse, korjauspyyntö tehdään tämän tietosuojaselosteen Yhteydenotto -kohdan mukaisesti.Rekisteröidyn oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen. Siltä osin kun rekisteröity on itse toimittanut asiakasrekisteriin tietoja, joita käsitellään rekisteröidyn antaman suostumuksen tai toimeksiannon nojalla, rekisteröidyllä on oikeus saada tällaiset tiedot itselleen pääsääntöisesti koneluettavassa muodossa ja oikeus siirtää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, jos rekisterinpitäjä ei ole noudattanut toiminnassaan soveltuvaa tietosuojasääntelyä.

Muut oikeudet

Mikäli henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn suostumukseen perustuen, rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumuksensa ilmoittamalla tästä Findogsille tämän tietosuojaselosteen Yhteydenotot -kohdan mukaisesti.

Yhteydenotot:

Kaikissa henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä ja omien oikeuksien käyttämiseen liittyvissä tilanteissa rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä email: nettikauppa@findogs.fi tai postitse osoitteeseen: Findogs Ay, Ratatie 2, 63700 Ähtäri. Findogs Ay voi tarvittaessa pyytää rekisteröityä täsmentämään pyyntöään kirjallisesti ja rekisteröidyn henkilöllisyys voidaan tarpeen vaatiessa varmentaa ennen muihin toimenpiteisiin ryhtymistä.

tech
Findogs Oy
Ratatie 2
FI-63700, Ähtäri
FINLAND
puh. 0407771986/ Linda
puh. 0400569114/ Rita, 0407742570/ Anna-Bella
nettikauppa (at) findogs.fi
Y-tunnus: 2266071-2
Avainlippu
Facebook