PowAir Block, myrkytön hajunpoistaja

Etusivu > Karkoite-, Hygienia-, Puhdistus- ja Hajunpoisto Tuotteet

PowAir Block, myrkytön hajunpoistaja
Tuotekoodi
FPW11337
Toimitusaika alk.
1-3 pv
Toimitus- ja käsittelykulut alk.
14,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl
PowAir poistaa hajut turvallisesti kohteesta kuin kohteesta. PowAir hajunpoisto tuotteet koostuvat yli 40 erilaisen eteerisen öljyn uniikista seoksesta, jotka takaavat tuotteelle ainutlaatuisen ja turvallisen hajunpoisto tehon. Huomaa että PowAir on aito hajunpoistaja joka poistaa ja neutraloi hajut, ei vain peitä niitä!

PowAir Block on kiinteä hajunpoistaja, joka on tarkoitettu pieniin tiloihin: Urheilukassit, kaapistot, kylpyhuone, WC:t, autot, asuntovaunut ja niin edelleen. Tuote on purkissa kiinteässä muodossa, joten se ei valu vaikka purkki kaatuisi. Kuten kaikki PowAir tuotteet, tämäkin tuote on täysin myrkytön luonnontuote!

Tuote toimii kaikenlaisille hajuille, niin orgaanisille kuin kemiallisillekin!

Käyttöohje: Avaa kansi, poista sinetti ja aseta tilaan jossa pahoja hajuja esiintyy. Tuote haihtuu ilmaan ja neutraloi siten hajut.

Kuinka käytän tuotetta tehokkaasti? PowAir Block on sisältä kiinteässä olomuodossa oleva "kimpale". Tuotteen tehoa voi lisätä ottamalla Blockin pois kokonaan purkista ja asettamalla sinällään vaikka kannen päälle. Näin tuotteen kosketus ilman kanssa lisääntyy ja haihtuminen ilmaan tehostuu. Jos taas haluat vähentää tuotteen tehoa, avaat vain kannen ja teet sinettiin pelkästään reikiä etkä avaa sitä kokonaan.

tech
tech
Findogs Ay
Ratatie 2
FI-63700, Ähtäri
FINLAND
puh. 0407771986/ Linda
puh. 0400569114/ Rita, 0407742570/ Anna-Bella
nettikauppa (at) findogs.fi
Y-tunnus: 2266071-2