Findogs

Royal Canin Babydog milk 400g

Etusivu > Ruuat, Puruluut, Herkut > Royal Canin

Royal Canin Babydog milk 400g
Tuotekoodi
FRL14513
Toimitusaika alk.
1-3 pv
Toimitus- ja käsittelykulut alk.
32,90 €
sis. ALV 14,00 %
kpl

Royal Canin Babydog Milk -emonmaidonvastike on suunniteltu tilanteisiin, joissa emän maito ei riitä, tai imetyksessä on muita ongelmia. Babydog milkin koostumus on mahdollisimman lähellä emonmaitoa, jotta pentu kasvaisi tasapainoisesti. Siinä on runsaasti energiaa ja valkuaisaineita. Syntymästä 2 kk ikään asti.

Babydog milkin valkuaisaineet on valittu huolellisesti, niiden sulavuus on huippukorkea, ja tuotteen laktoosipitoisuus on hyvin lähellä emonmaidon pitoisuutta. Babydog milk sopii erityisen hyvin koiranpennun ruoansulatukselle, sillä se ei sisällä lainkaan tärkkelystä (koiranpentujen amylaasientsyymin eritys ei vielä ole riittävä tärkkelyksen pilkkomiseen). Lisätyt frukto-oligosakkaridit (FOS) auttavat ylläpitämään tervettä tasapainoa suoliston bakteerikannassa.
Babydog milkin erityinen valmistusmenetelmä varmistaa, että jauhe liukenee veteen heti täydellisesti, ilman saostumia, jolloin maito on täysin tasalaatuista.
DHA on määrällisesti tärkein monityydyttymätön rasvahappo nisäkkäiden aivoissa ja verkkokalvoilla. Koiranpennun kehittymättömät aivot tarvitsevat runsaasti DHA:ta syntymän jälkeisissä fysiologisissa muutoksissa. Koiranpennun hermoston kehittyminen siis jatkuu vielä syntymän jälkeen. Emon maidossa on luonnostaan paljon DHA:ta, jotta kognitiivisten toimintojen kehittyminen olisi turvattua. Siksi myös Babydog milkiin on lisätty DHA:ta.
Pakkauksen sisältö:

Neljä pussia à 100 g (400 g pakkaus) tai 5x400 g pussia hapettomaksi pakattua maitojauhetta (organoleptisen laadun takuu).
Mitta-asteikolla varustetun syöttöpullon (ei sisällä BPA), joka on helppo täyttää ja puhdistaa.
Kolme tuttiosaa, joiden antama virtausnopeus on sovitettu erikokoisille pennuille.
Mittalusikan (yksi tasalusikallinen 20 ml vettä kohti).
Käyttöohjeen.
Pese pullo ja tutti ennen käyttöä!

RUOKINTAOHJE: Sekoita 10 ml maitojauhetta 20 ml:aan lämmintä vettä (noin 70 °C). Tarjoa kehonlämpöisenä pakkauksessa olevan esitteen ohjeiden mukaan.

tech
tech
Findogs Oy
Ratatie 2
FI-63700, Ähtäri
FINLAND
puh. 0407771986/ Linda
puh. 0400569114/ Rita, 0407742570/ Anna-Bella
nettikauppa (at) findogs.fi
Y-tunnus: 2266071-2
Avainlippu
Facebook