Toimitusaika

Tilaukset pyritään lähettämään 1-3 arkipäivän sisällä, viimeistään kuitenkin viikon kuluessa. Mikäli saapumisilmoitusta ei kuulu viikon sisällä, niin otathan yhteyttä asian selvittämiseksi. Jos tilauksessa on jotain puutteita, otamme yhteyttä pikimmiten.

Palautusoikeus

Palautuksesta on aina oltava ensin yhteydessä meihin sähköpostitse nettikauppa@findogs.fi.

Käyttämättömällä tuotteella on 14 vrk:n palautusoikeus. HUOM: Tuotetta vaihdettaessa/ palautettaessa tuotteen tulee olla täysin uudenveroisessa kunnossa ja alkuperäisessä pakkauksessa mikäli tuotteessa on tällainen ollut. Paketin/ kirjeen voi toimittaa Postiin ja palautustunnus on 627336. Palautuksesta veloitetaan asiakkaalta 5,90€/lähetys. Tämä vähennetään asiakkaan tilille palautettavasta tuotteen hinnasta. Suurikokoisten lähetysten palautuskulut ovat 12,90€. Näitä tuotteita ovat esim. kuljetushäkit, trimmauspöydät, pentuaitaukset.

Mikäli asiakas on vaihtamassa tuotetta, tällöin me lähetämme vaihdettaessa uuden tuotteen ilman toimituskuluja takaisin. Kalliimpaan tuotteeseen vaihdettaessa erotuksen lisäksi veloitetaan laskutuslisä 1,90€.

Mikäli maksettu tilaus palautuu meille Postin tai Matkahuollon kautta lunastamattomana, veloitetaan paketin uudelleenlähetyksestä 7€. Mikäli asiakas ei halua uudelleenlähetystä, voidaan tilaussumma palauttaa, jolloin palautuksesta vähennetään alkuperäiset toimituskulut 5,90€.

Maksutavat

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Findogs toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio).Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Halutessasi voit maksaa tilauksen myös postiennakolla.

Toimituskulut

Maksaessasi tilauksen etukäteen verkkopankin (Paytrailin) kautta toimituskulut ovat 5,90€. Yli 90€:n tilaukset Paytrailin kautta maksaessa ilman toimituskuluja. Tilatessasi postiennakolla toimituskulut ovat 9,90€.

Muuta huomioitavaa

Minimitilaus 30€ postiennakolla tilattaessa.Kaikki alle 30 euron (+ postikulut) tilaukset tulee maksaa ennakkoon verkkomaksulla (Paytrail).

Mikäli tilaus on alle 3cm paksu, tällöin tilaus toimitetaan asiakkaalle suoraan ilmoitettuun osoitteeseen, joko Postin pikkupakettina tai Priority-postina.

Tilatessasi esim. leluja ja turkinhoitotarvikkeita tuotteiden värit saattavat vaihdella, joten valitsemme värit satunnaisesti, mikäli erillistä värivalikkoa ei tuotteessa ole. Leluilla ei ole kestävyystakuuta.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla nettikauppa@findogs.fi.

tech
Findogs Ay
Ratatie 2
FI-63700, Ähtäri
FINLAND
puh. 0407771986/ Linda
puh. 0400569114/ Rita, 0407742570/ Anna-Bella
nettikauppa (at) findogs.fi
Y-tunnus: 2266071-2