Toimitusaika

Tilaukset pyritään lähettämään 1-3 arkipäivän sisällä, viimeistään kuitenkin viikon kuluessa. Mikäli saapumisilmoitusta ei kuulu viikon sisällä, niin otathan yhteyttä asian selvittämiseksi. Jos tilauksessa on jotain puutteita, otamme yhteyttä pikimmiten.

Maksutavat

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Findogs toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Halutessasi voit maksaa tilauksen myös postiennakolla.

Toimituskulut

Maksaessasi tilauksen etukäteen verkkopankin (Paytrailin) kautta toimituskulut ovat 5,90€. Yli 90€:n tilaukset Paytrailin kautta maksaessa ilman toimituskuluja. Tilatessasi postiennakolla toimituskulut ovat 9,90€.

Muuta huomioitavaa

Minimitilaus 10€ Paytrailin kautta maksettaessa. Minimitilaus 30€ postiennakolla tilattaessa.Kaikki alle 30 euron (+ postikulut) tilaukset tulee maksaa ennakkoon verkkomaksulla (Paytrail).

Mikäli tuotteessa on valittavana useampia kokoja, on kokovalikossa näkyvissä lisähinta, joka tulee pienemmän koon hinnan päälle.

Mikäli jostain syystä haluat palauttaa/ vaihtaa tuotteen, olethan ensin yhteydessä meihin sähköpostitse nettikauppa@findogs.fi.

Tilatessasi esim. leluja ja turkinhoitotarvikkeita tuotteiden värit saattavat vaihdella, joten valitsemme värit satunnaisesti, mikäli erillistä värivalikkoa ei tuotteessa ole. Leluilla ei ole kestävyystakuuta.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla nettikauppa@findogs.fi.

tech
Findogs Ay
Ratatie 2
FI-63700 Ähtäri
FINLAND
puh. 0407771986/ Linda
puh. 0400569114/ Rita
nettikauppa (at) findogs.fi
Y-tunnus: 2266071-2